Airbrushspesialisten

Airbrush.no

http://www.airbrush.no

AUNEVIK 4580 LYNGDAL Mob: 90 89 17 28    E-mail:
gytri@online.no

NYHET!!!!!!!!!!!!!!

Dette er den rette tapen når det skal maskeres striper eller rette kanter med presisjon. 3M fine line tape er laget av plastmateriale som gir stor fleksibilitet ved maskering. Dette betyr i praksis at den er lett å svinge med både på rett og buet underlag.  Den gir rette skarpe kanter.
GAC-Norge leverer denne i dim. 3,17 mm x 54,8 meter.
Pris pr. rull kr. 62.- pluss 25% mva.

3M fine line striping tape er ideell når det skal lages paralelle striper med forskjellige avstander. Tapen legges ut og deretter rives det ut det antall striper som ønskes med den aktuelle avstand som skal benyttes. Et kjempe godt hjelpemiddel ved maskering av stiper.
Dim.25,4 mm x 13,9 meter, med 8 striper som kan trekkes ut.

Pris pr. rull kr. 219.- pluss 25% mva.

 

 

 

 

 

 

 

Dagens airbrushbilde:

 

 

 

Her kommer et fint airbrush-bilde fra virkeligheten. Her ser vi "epleblomstring fra Nordfjord". Utført av en dyktig airbrusher: Asbjørn Kleppenes fra Sandane. Han bruker selvfølgelig både Grafo, Evolution og Colani fra GAC-NORGE. 

 

Roald Haugedal fra Øvrebø ved Kristiansand er en kreativ kar som har mye fint å vise til. Detaljer er viktig, og her kommer perfeksjonisten til sin rette med mange typer effekter og mange nydelige dataljer både i naturbilder og på HD sykler. Over til høgre: Rød perlemor over hvit og sølv - plastfolie-teknikk. Over til venstre: Sommeridyll på det "blide sørland".

Roald Haugedal bruker også Evolution og Colani fra GAC-NORGE

 

Travhest i farta.

 

 

Her ser vi flere fine jobber fra Roald Haugedal....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer nyheter.......................